Welkom bij Bloemenboetiek “de Vlijtige Lies”

Bloemenboetiek “de Vlijtige Lies” in Akkrum verzorgd al vanaf 1992 uw bloemwerk in Akkrum en omgeving

Met onze creativiteit, kwaliteit en service bouwen we een goed contact op met onze klanten. Wij verzorgen o.a. boeketten, rouwarrangementen en (balie)bloemstukken en ook voor leuke cadeauartikelen en bloempotten bent u bij ons aan het goede adres.

De Vlijtige Lies is aangesloten bij Euro-florist en Regio-bloemist. Wij bezorgen graag uw gekozen boeketten via Regiobloemist.

COVID19

Wij waarderen je bezoek aan onze winkel. Wil je langskomen voor bijvoorbeeld een mooi boeket of prachtige buitenplanten als cadeau of voor jezelf?

In deze tijd willen wij jou vragen om alvast tijdig de bestelling telefonisch (0566 – 652882) aan ons door te geven. dan kunnen wij het alvast voor je klaarzetten.

Dan is het voor jou en voor ons snel geregeld! Natuurlijk kunnen wij het ook bezorgen!

Alvast bedankt!

Bloemenabonnement

Voor particulieren én bedrijven, 

“de Vlijtige Lies”.

Het abonnement bestaat uit een leenvaas/pot of schaal met verse bloemen welke door ons bezorgd wordt op elk gewenst adres, maar afhalen is ook een optie. Uiteraard houden wij bij elke levering rekening met de wensen en voorkeuren van de ontvanger. Dit kan desgewenst wekelijks, 2-wekelijks en maandelijks. De looptijd van dit abonnement is afhankelijk van uw budget en wensen. Het bloemenabonnement wordt veel geleverd in bv verzorgingshuizen of voor op de balie. De bloemen staan al in de vaas, de ontvanger hoeft zelf niets aan deze levering te doen, maar geniet toch van een mooi boeket bloemen.